Kosa i pletenice
9 lipnja, 2019 Blog, Novosti Nema komentara
Kako diše moja kosa? Kao i svake sezone imperativ je jednostavan. Nakon već dobro nam poznatih trendova make-upa koji kažu da je manje – bolje, ali da uz to uvijek treba iskoristiti neki neuobičajen detalj, slična filozofija vlada kada je riječ o kosi. Ovog ljeta vrijeme je da prestanete trošiti previše energije na stiliziranje kose prije pijuckanja omiljenih koktela na terasama diljem obale, jer The Artis će se pobrinuti za sve. Mi ti donosimo naša TOP 3 za bezbolno ljeto.

Kosa i siske

Šiške

Šiške nam ovoga ljeta stižu na velika vrata, a vaša kosa će biti zahvalna! One ljeti mogu biti prava gnjavaža jer će nekim djevojkama zasigurno stvarati sitne prištiće od znoja, ali su uvijek neprocjenjivo slatke. Bob i lob sa šiškama, shag, pixie, odličan su ljetni izbor jer praktički imate gotovu fizuru odmah nakon pranja.

Kosa i pletenice

Pletenice

Ne, ne mislimo na obične pletenice. Ovoga ljeta treba si dati malo oduška i eksperimentirati. Isprobajte pletenicu kao krunu, sitne pletenice na puštenoj kosi, tri opuštene pletenice istodobno, pletenicu u punđicama… Kako god te volja. Vrijeme je da pokažeš svoju kreativnost na različite načine. Pletenica je izvrstan odabir za igranje tijekom ljetnih dana jer se isplete u nekoliko minuta, a kosu dovoljno odmiče od lica i tijela da nam ne bi stvarala probleme.

Kosa i niski rep

Niski rep

Odmak od klasičnog, visokog repa u toplim mjesecima donosi niski rep. Iako je on manje poželjan u ljetnim danima jer nam kosa stoji uz vrat – za proljeće/ ljeto 2018. bio je jedan od čestih izbora. Inspiraciju možete potražiti kod brojnih poznatih dama na Instagramu. Ova frizura zahtjeva proizvod za stiliziranje koji će kosu skupljenu u rep držati na mjestu. Neke od proizvoda možete pronaći i u The Artisu ili ovdje.

Nosi se i prirodno.

Bez brige, nose se i dalje slani valovi i teksturirana kosa. Ali, prije svega nosi se vaša kosa – baš onakva kakva jest! Pomalo nedovršena frizura, ali njegovana, lijepa, meka i sjajna, najveći je trend ljeta. To znači ako operete kosu u osvježavajućim morskim valovima i ostavite je da se osuši na zraku – već imate poželjnu frizuru. Kod trenda prirodne kose bitno je da ne mislite previše o stiliziranju. Posvetite njezi koja je ljeti ključna za kosu jer se brzo isušuje. Nabavite hranjive maske za kosu koje će te stavljati jednom dnevno, sprej s zaštitnim faktorom za svakodnevnu upotrebu i ulje za kosu koje će te koristiti kada kosu želite ostaviti slanom, ali da joj pritom podarite malo njege. Klikni ovdje i pročekiraj prošli blog.

Written by artis