Kosa i makeup
25 lipnja, 2019 Blog, Novosti Nema komentara
Vrijeme godišnjih odmora je započelo. Stiglo je vrijeme za uživanje u dnevnim i večernjim šetnjama. Konačno možeš bez žurbe izdvojiti par trenutaka za stvaranje savršenog dnevnog makeup-a, dok za večernji makeup ipak trebaš par minuta. Priušti si taj osjećaj zadovoljstva.

Savršen ljetni makeup ne postoji? Prava podloga za ljetne dane je lagani tekući puder bez velikog sjaja ili tonirajuća krema koja će nježno ujednačiti ton i boju kože lica. Što se tiče maskare, ona može biti i vodootporna.

Bijela olovka za oči imati će višestruki pozitivan makeup efekt: istaknuti će oblik oka, dati će svježinu pogledu, vizualno naglasiti pravac donjih trepavica šminkali ih ili ne. Bijelom bojom obojite «unutarnju crtu oka».

Obrve obojite i iscrtajte laganim potezima i svjetlijim tonovima. Zamijenite olovku za obrve s sjenilom za sjenilo u ljetnom razdoblju. Znate li kako ćete najjednostavnije dati naglasak na licu, a da nitko ne vidi da ste našminkani po ljetnoj žegi? Mat sjenilo za oči može biti odlična zamjena za sjenila za obrve. Sjenilo za obrve ostavlja nježniji, prirodniji trag pigmenta u odnosu na olovku za obrve. Iscrtajte i oblikujte obrve po navici i želji. Kako se vama najviše sviđa. Ležerni smo i dalje i odmaramo. Bronzer samo nanesite lagano na obraze, točnije na samu jagodičnu kost. Neka se njegov ton nježno ističe u odnosu na boju lica i stupanj preplanulosti kože. Trend će te maksimalno pratiti ako i namjerno izostavite bronzer za dnevni makeup što je poželjno kod mladih dama koje su svijetlije puti.

Sjajilom za usne usnama izgled svježine što će te postići izborom i nježnih tonova te sjajilom prozračnog koraljnog i/ili oranž tona.
I za kraj dnevnog djela mala bitna crtica: dekorativna industrija se pobrinula da masne podloge točnije tekući puder i tonirajuće kreme većinom imaju zaštitni faktor br. 15. Uživajte, te budite lijepi i sigurni da ste kožu lica zaštitili od UV zraka u ljetnim danima. Sada kada imaš sve što ti je potrebno za savršen makeup, klikom se pobrini da i friz bude postojan.

Written by artis